21 Juni

Tiden går så snabbt men ändå så långsamt. Jag har alldeles strax gått klart min inskolning på hjärtavdelningen i västerås och börjar nästa helg att äntligen gå själv. Det ska bli skönt att få bestämma lite själv hur arbetet läggs upp och inte ständigt ha någon som övervakar en, dessutom tror jag att veckorna kommer att börja gå ännu snabbare nu också när det blir nya saker att fokusera på. Inte nog med det så har jag bokat in en del extrapass under juli månad och när man fokuserar på jobb konstant kommer tiden att flyga förbi ännu mer.
Just nu finns inte så mycket mer intressant att skriva då all min tid  och energi går åt till att räkna ner till september. Det är det som upptar större delen av mitt huvud just nu. Kan jag inte bara få åka iväg nu?!
Jag har i alla fall anmält mig till en engelska kurs på universitetet här i sverige som jag kommer att plugga på distans från USA om jag kommer in. På så sätt har jag någonting att göra och får dessutom studiemedel att klara mig på. That's about it.
Min vardag | | Kommentera |
Upp