Ny dag nytt ställe

Uluwatu har varit ett väldigt mysig litet område, både med naturen och alla surfare. Det är faktiskt här nere längst i söder som vi hittat den bästa naturen hittills. Men idag var det dags att åka vidare. Vi tog vårt pick och pack och gick för att se om vi kunde få ett billigare pris på taxi längre bort. En, förmodligen, surfare körde upp vid sidan av oss och frågade vart vi var på väg med våra stora väskor. Vi förklarade att vi skulle försöka få ett bättre pris på taxi längre bort, han tittade frågande på oss och frågade varför vi i allsin dar inte bara tog en direkt från hotellet. Han måste ha tyckt att vi var alldeles galna som gick i värmen för att eventuellt få lite billigare taxi. Det visade sig sedan att vi inte fick det men vi fick istället en väldigt trevlig chaufför som berättade om bali och sig själv.

Han jobbade vanligtvis på ett hotell där han gjorde i princip allt. När han väl var ledig jobbade han som chaufför eller surfinstruktör. VI fick hans visitkort och sa att vi ringer honom nästa gång vi är i närheten. Supertrevlig kille.

 

Väl framme fick vi gå igenom en lång smal gata innan vi kom fram mtill hotellet och det visade sig vara hur mysigt som helst. Visst rummen var små men vi hade varmvatten tillskillnad från Uluwatu och vi fick frukost varje morgon och te varje kväll. Kvinnan som jobbade där var även hur mysig som helst, hon hjälpte oss med allt vi bad om och när vi ville boka lite båtturer lyckades hon få ner priset innan vi ens hann fråga. Det var billigt men kändes lyxigt med den service vi fick.

b

Bali | |
Upp