Hong Kong

Idag efter jobbet satte jag mig äntligen ner för att kolla igenom lite bilder. Jag borjade med bilderna från Hong Kong och fastnade där. Trots att det kändes som att jag tog hur mycket som helst så fanns där inte så många bilder kvar nu när jag kollade. Det är i och för sig inte så konstigt eftersom att vi endast var där i två nätter. Men några fina fick jag till och det är dessa jag tänkte visa nu. Ska kolla igenom resten av bilderna vid tillfälle och hoppas på mer bilder på gatorna i Hong Kong. 

Ett stånd som sålde fantastiska juicer på sockerrör. 

live-band
På färjan över till ön. 
På ovanvåningen i en av alla dubbeldäckande spårvagnar. 
och sist men inte minst bilder från ljusshowen vi såg. Kommer ihåg denna kvällen så väl. Vi hade varit på världens högsta bar och fick skynda oss till ljusshowen. Allt tog lite längre tid än planerat men taxichauförren som tog oss mellan baren och hamnen visste att vi ville dit för showens skull och körde på som tusan. Vi missade en hel del men det gjorde inte så mycket. Det var så härligt att få gå runt där med denna utsikten hand i hand!
Foto, Kina | | Kommentera |

Capri

Eftersom att jag inte fått tillräckligt med semester de senaste 8 månaderna så passade jag på att följa med mamma och Fredrik när de i slutet av veckan åkte till Capri. Capri bjöd på riktigt vårväder och när vi besökt Koster kändes det nästan som att sommaren var påväg. Det blev en lugn och härlig vistelse på två dagar innan vi begav oss hem igen. Perfekt uppladdning innan jobbet drar igång på måndag. Det är både spännande och skrämmande att börja på ett nytt jobb men jag hoppas att det blir bra och gör att tiden går allt snabbare. Innan jag vet ordet av så kommer det att vara höst och det är dags att bege mig av igen på nya äventyr. Jag har mycket att fundera ut tills dess och flera stora beslut som måste fattas. Så det kommer att bli en intensiv sommar. 

 
Foto | | Kommentera |
Upp